Κόρινθος: Η Νέα Πλατεία Περιβολάκια

Nikellas
Read Time:12 Second
Τωρινά “Περιβολάκια”( Version 2)
Σύμφωνα με το Loutrakiblog.gr    και  parakato.gr  και άλλον κορινθιακών website

Η Δημοτική Αρχή έθεσε σε δημόσια διαβούλευση τη μελέτη ανάπλασης της πλατείας «Παναγή Τσαλδάρη» την επονομαζόμενη «ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ».

Ήδη εκπονήθηκε η αρχιτεκτονική μελέτη από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου με επικεφαλή τον ειδικό συνεργάτη του Δημάρχου κ. Γιάννη Παπακυριάκο, χωρίς να καταβληθεί κανένα ποσόν από πόρους του Δήμου.

Με τη μελέτη αυτή πέραν της ανάπλασης που επιτυγχάνεται στο ιστορικό κέντρο της πόλεως της Κορίνθου ενοποιείται ο χώρος της πλατείας με το Δικαστικό Μέγαρο και τους πεζόδρομους.

Φιλοδοξία της Δημοτικής Αρχής είναι με τα υλικά και το πράσινο που θα χρησιμοποιηθούν στην Βιοκλιματική πλατεία να μειωθεί η θερμοκρασία το καλοκαίρι κατά 2-3 βαθμούς και ο χώρος να γίνει πόλος έλξης και το επίκεντρο της κοινωνικής ζωής της Κορίνθου, όπως ήταν μέχρι τη δεκαετία του 1970.

Κατά την γνώμη μου (Nikellas) και όλου του nikellas.gr ( www.nikellas.gr/team ) Η πλατεία στην “Version 3” την νέα εκδοχή που ξεκίνησε σήμερα να φτιάχνεται δεν είναι ωραία όπως θα περίμενα και θα πω και ΜΑΛΏΝ χειρότερη από ότι ήτανε!

Δύστυχος δεν πρόλαβα την Αρχική εκδοχή της “Version 1” άλλα από ότι έχω ακούσει ήτανε μια από της καλύτερες πλατείες με ζώα λίμνες κτλ..

Πέργκολες Άποψη Εθν.Αντιστάσεως

Κατάστημα Πλατείας

Πέργκολες Άποψη Ερμου-Κυπρου

Κύπρου-Εθν.Αντιστάσεως

Κέντρο πλατείας απο Εθν.Αντιστάσεως

Είσοδος απο Αδειμαντου

Πέργκολες Άποψη Αδειμαντου

Άποψη εσωτερικοί πλατείας


Άποψη απο Αδειμαντου-Ερμου


Άποψη από Ερμου-Κολιατσου


Πανοραμικής Άποψη πλατείας (στο κέντρο συντριβάνι δαπέδου)

 

Source: Loutrakiblog.gr    και  parakato.gr

 

0 0
Nikellas

About Post Author

Nikellas

ΓΕΙΑ είμαι Nikellas και είμαι Gamer και Youtuber και φυσικά το αγαπημένο μου παιχνίδι είναι το ESO επίσης είμαι Μελος και Υπαρχηγός στην Corinthians Clan καθώς είμαι ο Κεντρικός διαχειριστής και Ιδρυτής του Nikellas.GR ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΆ ΜΌΝΟ ΜΠΑΡΤΣΑ!!! ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ!!!
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Αφήστε μια απάντηση

Next Post

EN & GR: Prepare for Battle! The Midyear Mayhem PvP Event Returns

GR: Δόξα περιμένει εκείνους που αγωνίζονται για τον εαυτό τους ή τη συμμαχία τους κατά τη διάρκεια του συμβάντος PvP Midyear Mayhem. Γιορτάστε τον θρυλικό πολεμιστή Pelinal Whitestrake και κερδίστε διπλά XP, Alliance Points και ανταμοιβές μπόνους συμμετέχοντας στους τρόπους παιχνιδιού του ESO PvP! Bonus καταγραφής XP και AP Η […]

επικοινωνηστε μαζι μας

[email protected]