Τουρνουά AmongUs άλλα Ελληνικά

Ο Discord Server AmongUs GR-CY, η οποία απo όσο γνωρίζουμε εμείς στο nikellas.gr, ειναι η μεγαλύτερη ομάδα σε Ελλάδα, με 2161 μέλη(αυτή την στιγμή που γράφουμε το άρθρο), διοργανώνει ένα πανελλήνιο τουρνουά Among Us, μπορούμε να το θεωρήσουμε και το πρώτο ελληνικό esport event στο Among Us.

Discord Invite Link:
https://discord.gg/yW7pDch

Δείτε την ανακοίνωση που ζητήσαμε να μας στείλουνε από την ομάδα για να σας ενημερώσουμε

Το πρώτο πανελλήνιο τουρνουά AmongUs είναι γεγονός! Η ομάδα του AmongUs GR-CY, η οποία αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ομάδες σε Ελλάδα και Κύπρο, (με πάνω από 2000 μέλη), διοργανώνει το πρώτο πανελλήνιο τουρνουά AmongUs. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ελληνόφωνοι παίχτες ανεξαρτήτου ηλικίας. Η συμμετοχή στο τουρνουά είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Το τουρνουά χωρίζεται σε δύο φάσεις:
1. Προκριματική φάση: πραγματοποιείται κάθε Κυριακή στις 17:00 εώς 15/11. Οι παίχτες που θα συγκεντρώσουν τους περισσότερους πόντους σε 3 αγώνες θα κερδίσουν ένα εισιτήριο για την επόμενη φάση.
2. Τελικός: οι παίχτες που αναδείχθηκαν από τα προκριματικά θα αγωνιστούν σε lobby υψηλού επιπέδου και θα έχουν την ευκαιρία να κατακτήσουν χρηματικά έπαθλα, καθώς και πολλά άλλα δώρα.

Λίγα λόγια για εμάς: Η ομάδα AmongUs GR-CY ιδρύθηκε από μία μικρή παρέα με απώτερο σκοπό να φέρει πιο κοντά το Ελληνικό και Κυπριακό gaming community. Πλέον κάθε μέρα που περνάει γινόμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Αν ψάχνεις ένα φιλικό community για να βρίσκεις συμπαίχτες online για όλα τα αγαπημένα σου παιχνίδια, έλα στην παρέα μας τώρα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τουρνουά μπορείς να μπεις στον παρακάτω server: https://discord.gg/yW7pDch

Nikiforos "Nikellas"

Nikiforos "Nikellas" [email protected] Ιδρυτής και Ιδιοκτήτης στο nikellas.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *