Αντιμετώπισε το Welkynar στο Cloudrest – Explore Summerset – Part 1

SSL_Official 2

Ένας αρχαίος εχθρός έχει καταστρέψει τους μεγαλύτερους προστάτες του Summerset. Ανακαλύψτε τη δηλητηριασμένη πόλη του Cloudrest και μάθετε για τη νέα δοκιμαστική έκδοση 12 παικτών που φτάνει με τον elder scrolls online: Summerset dlc σε αυτό το άρθρο προεπισκόπησης.

Η πόλη στα σύννεφα

Βρίσκεται στο τέλος της ψηλότερης κορυφής του Summerset, η κάποτε ακμάζουσα πόλη της Cloudrest η οποια στέκεται καλυμμένη σε μια τοξική, πορφυρή ομίχλη. Για να διασφαλιστεί ότι η διαφθορά δεν θα εξαπλωθεί στο υπόλοιπο νησί, η πόλη είναι σε καραντίνα από τη θεϊκή δίωξη, και η τύχη των κατοίκων της είναι άγνωστη. Ακόμα και οι Welkynar, οι battlemage προστάτες του Summerset που καλούν το σπίτι  τους αυτή τι πόλης, έχουν εξαφανιστεί χωρίς ίχνος.

“οι Welkynar είναι οι καλύτεροι αναβάτες των οποίων η Aerie βρίσκεται στο Cloudrest, ” εξηγεί ο Mike Finigan ESO‘s Dungeon Lead. “υπάρχουν τέσσερις από αυτούς συνολικά, με κάθε μία που αντιπροσωπεύει μια διαφορετική κατεύθυνση και στοιχεία, και ο όλος λόγος που πας στην πόλη είναι επειδή έχει εξαφανιστεί. ”

Το μυστήριο της μοίρας της πόλης σχετίζεται άμεσα με τους αγνοούμενους ιππότες και τους gryphon συντρόφους τους, και οι απουσία τους από το Summerset κατά τη διάρκεια αυτής της εποχής στην ιστορία του νησιού που έχει παρατηρηθεί. Ωστόσο, η αλήθεια για την τύχης των gryphon αναβατών είναι πολύ πιο πολύπλοκη από ό, τι αρχικά πίστευαν.

Ένας αρχαίος εχθρός έχει Καταβάλει τους Welkynar και τους χρησιμοποιεί για να προστατευθεί και να καταστρέψει την πόλη, και ο τελευταίος Welkynar, Olorime, χρειάζεται τη βοήθειά σας. Εσείς και η ομάδα σας πρέπει να εισέλθουν Cloudrest, υποτάξει τους Olorime’s Welkynar αδελφούς, και να αντιμετωπίσει το κακό στην καρδιά του Aerie πριν να μπορεί να εξαπλωθεί σε όλες τις Summerset.

Μια σκιώδης απειλή

Όπως το άσυλο της πόλης Clockwork , Cloudrest διαθέτει ένα κύριο boss που υποστηρίζονται από μικρότερα, και μπορείτε να προσαρμόσετε τη δυσκολία της δοκιμής (και ανταμοιβές), επιλέγοντας ποια bosses θέλετε να αντιμετωπίσουν και πότε. Ωστόσο, στο άσυλο είχε δύο bosses υποστήριξης, Cloudrest διαθέτει τρεις.

Για το μάχες με  boss , Cloudrest αντλεί έμπνευση από και βασίζεται σε μια άλλη fan-αγαπημένη δοκιμή, στο Maw of Lorkhaj.

Φυσικά, ενώ όλες οι μάχες boss κάνουν χρήση το shadow realm, το καθένα έχει τη δική του μοναδική AI τους, καθώς και κάθε υποστηρικτικό boss στο Cloudrest έχει μια μοναδική επίθεση που πρέπει να αντιμετωπιστεί ως group. Σε περίπτωση που ένα από τα μέλη του group σας αποτύχει στις ευθύνες τους στο χάος της μάχης, θα μπορούσε να θέσει όλη την ομάδα σε κίνδυνο!

Ανακαλύψτε το ισχυρό νέο εργαλείο

Υπάρχουν τέσσερα νέα item sets στο Welkynar του Cloudrest

Εάν επιχειρήσετε και ολοκληρώσετε την Veteran Trial του Cloudrest, μπορείτε να λάβετε τις “Perfected” των τεσσάρων item sets. “Perfected”εκδόσεις έχουν  επιπλέον πέντε-κομμάτι μπόνους, πραγματικά ανταμείβοντας εκείνους που ψάχνουν για μια πρόκληση.

 

Source: https://www.elderscrollsonline.com/en-gb/news/post/26389?Face-the-Welkynar-in-Cloudrest,-The-Elder-Scrolls-Online%E2%80%99s-Newest-Trial

Μεταφραστή: Sotiris Loumidis

 

0 0
SSL_Official

Σχετικα με τον αρθρογράφο

SSL_Official

ΓΕΙΑ είμαι ο Λουμιδης και ειμαι φοιτητης το αγαπημένο μου παιχνίδι είναι το TES:Arena
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

2 thoughts on “Αντιμετώπισε το Welkynar στο Cloudrest – Explore Summerset – Part 1

Αφήστε μια απάντηση

Next Post

Η Λαμπερές Πόλεις της Summerset - Explore Summerset - Part 2

Ανακαλύψτε την αρχαία πατρίδα των High Elves. λαμπερές πόλεις, ζωντανά δάση, τροπικές λιμνοθάλασσες, κοραλλιογενείς σπηλιές, μυστηριώδη ερείπια, και πολλά άλλα. For the first time in history, the long-closed borders of Summerset are open to foreigners by decree of Queen Ayrenn. But darkness looms over the ancestral home of the High […]

Επικοινωνηστε μαζι μας

[email protected]